De officiële website van Tokyo Ghoul S, tweede live-actie film overgenomen van de bekende manga van Sui Ishida, onthulde dat het model Maggy (Natsuki Margaret Gibb) interpreteren een karakter genaamd "Margaret'.

De film zal zijn beschikbaar in Japan vanaf juli 19 en hieronder kunt u de poster vinden.

Masataka Kubota (in het midden van de onderstaande afbeelding) zal terugkeren als Ken Kaneki, Maika Yamamoto (links in de onderstaande afbeelding) vervangt Fumika Shimizu door Tōka Kirishima. Shota Matsuda (rechts in de afbeelding hieronder) sluit zich aan bij de cast als Shū Tsukiyama, een personage dat in de manga verschijnt maar niet aanwezig was in de laatste film.

De eerste film ging in première op de 3 juli 2017 op de Anime Expo in Los Angeles. De film maakte in 29 zijn debuut in juli in Japan, waarmee 2017 vijfde werd in het openingsweekend in Japan.

Funimation vervolgens de eerste film vertoond in Amerikaanse bioscopen in oktober 2017.