Onlangs, tijdens een Nintendo Direct gewijd aan indie-titels, werd het verrassend aangekondigd Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer, titel ontwikkeld door Brace Yourself Games en uitgegeven door Spike Chunsoft.

Wat betreft de releasedatum, op dit moment heeft de Grande N zich beperkt tot het plaatsen van een voorlopige "Primavera 2019". Echter, volgens wat gemeld door een nieuwsbrief van Nintendo zelf, de Cadence of Hyrule exit is mogelijk dichterbij dan je denkt: het videogame was dat in feite vermeld in de releases van mei samen met enkele hoofdstukken van Resident Evil en Assassin's Creed III Remastered.

Voor degenen die de aankondiging hebben gemist, de titel is geïnspireerd aHet originele ritmische vechtspel van Brace Yourself Games, Crypt of the NecroDancer. In dit hoofdstuk kun je jezelf in de schoenen van Link of de Princess Zelda verplaatsen om te spelen een missie om Hyrule te redden.