Een nieuw geval van herziening van bombardementen dit keer gaat het om Rocket League. In een recent officiële aankondiging het werd aangekondigd dat Psyonix en hun schepsel werd verkregen door Epic Games Store. Het persbericht stelt de gemeenschap gerust op hoe er niets zal veranderen in het beheer van het spel, als het niet ten goede is. Maar blijkbaar was het niet genoeg om een ​​reactie te vermijden die steeds vaker voorkomt.

Honderden negatieve opmerkingen hebben de winkelpagina di Rocket League su Stoom, in het zoveelste fenomeen van herziening van bombardementen. De reacties zijn eigenlijk niet gerelateerd aan het spel zelf, maar kritiek van gebruikers op het gehate Epic Games Store, met het enige doel van "wraak" tegen ontwikkelaars en uitgevers door het spelgemiddelde te verlagen.

In de afgelopen tijd Stoom had aangekondigd een serieuze campagne tegen de herziening van bombardementen, we zullen zien of het in dit geval effect zal hebben.

Reacties

antwoorden