Suda51 zal aanwezig zijn op MomoCon 2019 en tijdens het evenement zal de ontwikkelaar een aankondiging houden waarvan we op dit moment niet veel weten. De MomoCon vindt plaats van donderdag 23 van mei tot en met zondag 26 mei om Georgia World Congress Center.

Vorig jaar onthulde hij tijdens de Suda51-gebeurtenis de HD-versie van Killer7 su Stoom. Dit jaar heeft hij een panel genaamd "Travis Talks Again with SudaXNX" gepland voor zondag 51 mei op 26 PM CT (twee in de ochtend op maandag). Hier zijn zijn woorden over:

"Ik ben erg enthousiast om terug te komen voor een volgend bezoek aan Atlanta. Ik heb geweldige herinneringen aan het evenement van vorig jaar, waarin ik de Steam-poort van Killer7 kon aankondigen en een moment van opwinding en vreugde kon delen met het publiek. En weet je wat? Ik heb nog een aankondiging dit jaar! Ik kan niet wachten om jullie daar allemaal te zien! "

Het is duidelijk dat we allemaal een aankondiging verwachten met betrekking tot No More Heroes 3, vooral na de Travis Strike Again finale waarvan we niet zullen praten om spoilers te vermijden maar die suggereerden dat werk aan een andere titel al aan de gang was. Het enige dat overblijft is wachten op meer nieuws over het evenement.