Sony heeft onlangs de Playstation Plus-games aangekondigd door Mei Sono te gaarWat overblijft van Edit Finch, twee extreem verschillende titels en gericht op verschillende categorieën gebruikers, maar ongetwijfeld geldig, vooral als je iets anders wilt spelen.

Wat overblijft van Edit Finch volgt het verhaal van een vrouw, de laatste van haar familie, die de gebeurtenissen van haar oorsprong probeert te reconstrueren. We zullen de mogelijkheid hebben om over het leven en de dood van elk lid van zijn gezin te leren, door middel van perspectieven in de eerste persoon met verhaallijnen die het nog intrigerend maken. Het onmiskenbare talent van Giant Sparrow, die in staat was om een ​​game met een heel speciale sfeer te creëren.

te gaar is een kleurrijk avontuur waarin ons doel is om samen te werken met teamgenoten en heerlijke gerechten te bereiden. Het lijkt misschien eenvoudig, maar alles wordt ingewikkelder gemaakt door verschillende plaats in staat om ons te testen. We zijn geroepen om niet alleen ons geduld te tonen, maar ook ons ​​vermogen tot samenwerking.

We herinneren je eraan dat beide games beschikbaar zijn op Playstation Store de 7 May voor gratis download, mits je een PS Plus-lid bent, natuurlijk.

En jij, was je tevreden met de PS Plus-content van deze maand, of had je iets anders leuk gevonden?