Ter gelegenheid van de 25 jaar di Ondergang, Bethesda is van plan iedereen te belonen die is ingeschreven voor de slayers club, evenals met ontgrendelbare items, maar vooral met de extractie van fantastische prijzen, zoals: T-shirts, vinyls ed action figure del DOOM Slayer. De trekking zal gebaseerd zijn op de jouwe Slayer-punten op de site, door middel van verschillende activiteiten, zoals: deelnemen aan de speciale game-uitdagingen van de afgelopen Doom, artikelen lezen, video's bekijken, je beste fan-art verzenden enzovoort. En waar wacht je nog op, neem deel aan de Year of Doom! We hebben er niets mee te maken behalve om je veel geluk toe te wensen!

Hier is het persbericht:

BETHESDA

Neem deel aan het DOOM-jaar met de Slayers Club

Verzamel Slayer Points, krijg speciale DOOM Eternal ontgrendelbare items en verdien de kans om fantastische prijzen te winnen!

Hallo allemaal!

Je dacht niet dat we klaar waren met vieren 25 jaar van DOOM, toch?
Er is geen betere manier om de erfenis van DOOM, de aankomende DOOM Eternal en alles wat te maken heeft met de wereld van DOOM te vieren, zo niet met een groot, groot en slecht feest! Een feest voor echte Slayer, kortom!

LO YEAR OF DOOM

We hebben het je verteld. Dit jaar vieren we het Jaar van DOOM. De Slayers Club-website is geëvolueerd om u de beste DOOM-thema-inhoud te bieden en om u te belonen voor de daden die samen met de andere Slayer zijn uitgevoerd.

Jaar van DOOM met de Slayers Club
Jaar van DOOM. Betreed de Slayers Club en verdien zoveel mogelijk punten

VERDIEN PUNTEN, VERLAAT RANG, WIN DE BELONINGEN

De leden van de Slayers Club (je bent er abonnees, kunnen ze Slayer Points verdienen voor elke actie die op de site wordt ondernomen, zoals deelnemen aan de speciale DOOM (2016) speluitdagingen, het lezen van artikelen, het kijken naar films, het verzenden van je beste fan-art, enz.
Als je voldoende Slayer Points hebt verzameld, zul je een hogere score behalen! Maar let op: je Slayers Club rang is niet alleen om jezelf te meten met de andere Slayers! In Grade up krijg je ook speciale game-inhoud, inclusief exclusieve skins voor gebruik in DOOM Eternal bij de uitgang!

Slayers Club-leden kunnen ook deelnemen aan de maandelijkse DOOM-thema-prijstrekking, zoals T-shirts, vinyls, DOOM Slayer-actiefiguren en nog veel, veel meer.

Waar wacht je nog op? Geef Praetor Armor een mooie glans, strek je vingers uit en vergeet niet om het dagelijks te bezoeken SlayersClub.com om al het nieuws te ontdekken! Het jaar van DOOM is aangebroken!

Sommige digitale inhoud en maandelijkse sweepstakes zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land. Andere beperkingen en uitzonderingen zijn van toepassing. Lees voor meer informatie het officiële verordening.