SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider op het gebied van interactief entertainment, heeft vandaag aangekondigd dat Chief Executive Officer Frank Gibeau op de volgende aankomende conferentie met beleggers zal presenteren.

JP Morgan Wereldwijde conferentie over technologie, media en communicatie
Datum: woensdag, mei 15, 2019
Spreker: Frank Gibeau, Chief Executive Officer
Tijd: 4: 20 PM ET
Locatie: Boston, MA

Het evenement zal beschikbaar zijn via een live audiowebcast, die beschikbaar zal zijn op de Investor Relations-website van Zynga http://investor.zynga.com. Een herhaling zal ook beschikbaar zijn op de Investor Relations-website van Zynga na afloop van het evenement.

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Forward-Looking Statements

Zynga kan toekomstgerichte uitspraken doen over toekomstige gebeurtenissen of de toekomstige financiële prestaties van het bedrijf. Verklaringen inclusief woorden als "verwacht," "geloven", "schatten" of "verwachten" en uitspraken in de toekomst zijn forward-looking statements. Deze forward-looking statements zijn risico's en onzekerheden die ertoe zouden kunnen leiden dat feitelijke gebeurtenissen of toekomstige resultaten wezenlijk verschillen van die uiteengezet in de forward-looking statements. Raadpleeg de laatste SEC-documenten van Zynga (inclusief ons jaarverslag op formulier 10-K voor het fiscale kwartaal dat eindigde in december 31, 2018) . Deze forward-looking statements spreken alleen vanaf de datum van de presentatie; Zynga aanvaardt geen verplichting tot, en is niet noodzakelijk van plan, deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Druk op:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD