Uit Mei 14 we kunnen terugkeren in de rol van sluipschutter Sniper Elite V2 Remastered, Die zal beschikbaar zijn op de Nintendo Switch, PC, PlayStation en Xbox One 4 zijn.

Il gioco, zoals uit de titel te raden is, is een herziene en gecorrigeerde versie van het tweede hoofdstuk gepubliceerd in de 2012, dus niet iedereen zou geïnteresseerd kunnen zijn in de aankoop. Proberen om de geest van zelfs de minst geïnteresseerde te veranderen is Opstand, ontwikkelaar en uitgever, met de video "7 redenen om te upgraden"

Rebellion, een onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever, heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Sniper Elite V2 Remastered, dat zich richt op '7 Reasons to Upgrade' voor de langverwachte 2012-remaster voor klassieke studio's.

Naast 4K- en HDR-ondersteuning op de beschikbare platforms, beschikt Sniper Elite V2 Remastered over prachtig bijgewerkte omgevingen, personages, wapens en voertuigen, gemoderniseerde rendering- en post-processingeffecten, verbeterde texturering en niveaugeometrie, een vernieuwd verlichtingssysteem en tientallen upgrades en verbeteringen .

Naast visuele updates, introduceert Sniper Elite V2 Remastered een gloednieuwe frame-voor-frame fotomodus, zeven nieuwe speelbare personages uit Rebellion's Zombie Army-serie, uitgebreide multiplayer voor maximaal 16 online spelers * en alle extra inhoud van het spel, GRATIS.

· Geherpositioneerde afbeeldingen - Sniper Elite V2 Remastered presenteert mooi bijgewerkte omgevingen, personages, wapens en voertuigen, gemoderniseerde rendering en post-processing effecten, verbeterde texturering en level geometrie, een vernieuwd verlichtingssysteem en tientallen upgrades en upgrades.
· Nieuwe fotomodus per frame - Pauze en dekt elke afzonderlijke actie frame voor frame, plaatst u de camera, past een filter, stel de verlichting en nemen grote foto's te delen met de community.
· Nieuwe speelbare personages - Speel voor het eerst in multiplayer en in de hoofdcampagne als een van de nieuwe 8-personages uit Rebellion's Zombie Army-serie.
· Prestatiemodus bij optionele 60fps - Geniet op de ondersteunde platforms van de epische campagne Sniper Elite V2 Remastered in 60-fps.
· Alle DLC's inbegrepen- Speel de beruchte "Kill Hitler" -missie. Dompel jezelf onder in drie nieuwe niveaus van de campagne. Verken vijanden met een verscheidenheid aan iconische wapens, waaronder Lee Enfield MK III, M1D Garrand, M1 Carbine en meer.
· Multiplayer en co-op - Stel uw team samen en speel in 7-multiplayer-modi, nu voor maximaal 16 online spelers *. Bevat Deathmatch, Distance King, Dogtag Harvest en Capture the Flag-modi
· 4K- en HDR-ondersteuning - de ongelooflijke 4K HDR ** -ondersteuning geeft je een verbluffende ervaring

Sniper Elite V2 Remastered zal beschikbaar zijn op mei 14 voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Het is nu mogelijk om de game vooraf te bestellen met een korting van 10% op digitale platforms. Steam-gebruikers die de oorspronkelijke editie van Sniper Elite V2 al hebben gekocht, kunnen de Sniper Elite V2 Remastered-upgrade kopen.

Wachten op een nieuw, echt hoofdstuk, deze zeven redenen hebben je overtuigd om te kopen Sniper Elite V2 Remastered?