Saints Row: The Third Free Falling
Saints Row: The Third. Tweede aflevering van de zogenaamde "Memorable Moments"

Saints Raw The Third voor Nintendo swtich staat op het lanceerplatform. De exit is eigenlijk gepland voor de Kan 10 buur. In dit opzicht Deep Silver publiceert een reeks gameplay getiteld:"Memorabele momenten" (rechtstreeks overgenomen uit de Switch-versie van het spel in Tv en niet-draagbare modus) die de nadruk leggen momenti actueel van serie. Na de eerste aflevering getiteld: "Wanneer goede overlevingen slecht gaan", Het tweede hoofdstuk getiteld" kwam uit "Vrije val". Aflevering die je aan het scherm blijft plakken, na de welbekende wisselvalligheden in die van de Stilwater 1st National Bank van de eerste aflevering. We herinneren je eraan dat de pre-orders van Saints Raw The Third Ik ben het al beschikbaar. Hier is het persbericht, met een beetje een gok erin, van Koch Media:

BEKIJK DE TWEEDE EPISODE
VAN "HEILIGEN RIJEN DE DERDE - HERDENKINGIGE MOMENTEN"

De tweede aflevering van "Saints Row®: The Third Memorable Moments" begint na de mislukte diefstal bij de Stilwater 1st National Bank. De heiligen worden gebracht op de prive-jet van Phillipe Loren, eigenaar van de bank en ligt achter de criminele organisatie, The Syndicate. Twee rivaliserende bendes in een vliegtuig bij 30.000 staan ​​boven Stilwater - wat zou er mis kunnen gaan?

Bekijk de tweede aflevering met de titel 'Gratis vallen' op YouTube:

Saints Row®: The Third ™ is beschikbaar op Nintendo Switch the 10 May 2019. Alle beelden van de video komen rechtstreeks van de tv-modus naar 1080p van Nintendo Switch.

Over Saints Row: The Third
Jaren nadat Stilwater de controle over Stilwater heeft gekregen, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van street gang tot familie merk: van Johnny Gat's booble head tot de sneakers en energy drinks van de Saints. De heiligen zijn de koningen van Stilwater, maar hun status als beroemdheid is niet onopgemerkt gebleven. The Syndicate, een legendarische criminele broederschap met pionnen over de hele wereld, is nu geïnteresseerd in de heiligen en vraagt ​​om een ​​eerbetoon. Door de Syndicate-uitnodiging te weigeren, breng je de strijd naar een nieuwe stad en speel je in de meest extravagante scenario's ooit.

Reacties

antwoorden