Saints Row: The Third Free Falling
Saints Row: The Third. Tweede aflevering van de zogenaamde "Memorable Moments"

Saints Raw The Third voor Nintendo swtich staat op het lanceerplatform. De exit is eigenlijk gepland voor de Kan 10 buur. In dit opzicht Deep Silver publiceert een reeks gameplay getiteld:"Memorabele momenten" (rechtstreeks overgenomen uit de Switch-versie van het spel in tv en niet-draagbare modus) die de nadruk leggen op momenti actueel van serie. Na de eerste aflevering getiteld: "Wanneer goede overlevingen slecht gaan", Het tweede hoofdstuk is uit met de titel:"Vrije val". Aflevering die je op het scherm houdt, na de bekende wisselvalligheden in die van de Stilwater 1st National Bank-diefstal van de eerste aflevering. We herinneren je eraan dat de pre-orders van Saints Raw The Third Ik ben het al beschikbaar. Hier is het persbericht, met een beetje een gok erin, van Koch Media:

 

 

BEKIJK DE TWEEDE EPISODE
VAN "HEILIGEN RIJ DE DERDE - GEHEUGENMOMENTEN"
 

 

De tweede aflevering van "Saints Row®: The Third ™ Memorable Moments" begint na de mislukte diefstal bij Stilwater 1st National Bank. De heiligen worden meegenomen op de privéjet van Phillipe Loren, eigenaar van de bank en liggend achter de criminele organisatie, het syndicaat. Twee rivaliserende bendes in een vliegtuig 30.000 voet boven Stilwater - wat kan er misgaan? 

Bekijk de tweede aflevering met de titel 'Gratis vallen' op YouTube:

 

 

Saints Row®: The Third ™ is beschikbaar op Nintendo Switch the 10 May 2019. Alle beelden van de video komen rechtstreeks van de tv-modus naar 1080p van Nintendo Switch. 

 

Over Saints Row: The Third 
Jaren nadat ze de controle over Stilwater hadden overgenomen, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van een straatbende naar een familiemerk: van de booble head van Johnny Gat, naar de Saints sneakers en energy drinks. De heiligen zijn de koningen van Stilwater, maar hun status als beroemdheid is niet onopgemerkt gebleven. The Syndicate, een legendarische criminele broederschap met dammen over de hele wereld, is nu geïnteresseerd in de heiligen en vraagt ​​om een ​​eerbetoon. Door de uitnodiging van het syndicaat te weigeren, vecht je naar een nieuwe stad en speel je in de meest extravagante scenario's ooit.