Vier maanden zijn verstreken sinds de release van de tweede aflevering van Het leven is Strange 2, "Regels", maar eindelijk is de derde, "Wastland", nu bijna vrijgegeven. Van de 9 mei in feite kunnen de spelers het verhaal met de broers voortzetten als protagonisten Sean en Daniel Diaz.

Om de release komende week te vieren, Dontnod heeft besloten om een ​​trailer te publiceren voor de lancering van de aflevering, die je hieronder kunt zien. Ga dan verder iIk reis naar Mexico van de twee jongens, die zich in een gemeenschap van zwervers in de Californische bossen zullen bevinden.

Met de release van de derde aflevering van Life is Strange 2 de 9 mei, zullen er nog twee missen: de vierde zal worden vrijgegeven op augustus 2, en de vijfde en laatste december 3, opnieuw op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reacties

antwoorden