"Oh mijn god, ik heb iets gehoord ..." (cit.)

Ken je die uitzendingen op DMAX gericht op de jacht op geesten, geesten, poltergeisten, aliens, occulte aanwezigheden van oude dood door de dood van een spinster, omdat je verrijkt bent met de naald van de Singer door je vena saphena te doorboren? En op zoek naar dat er vier truzzi van Amerika zijn met de hulp van hooggevoelige infraroodcamera's in het midden van een dicht bos van Wyoming? Aan dit alles voeg een cincinnino toe van de aflevering van Mystery on the Area 51 en goed, er is een goede kans dat je hebt begrepen wat dit uit Wezensjacht.

Ik breng je vrede!
De waarheid is daar

Wat doe ik in een bos dat door God en door mensen is vergeten?

Zeer minimaal spel al uit het menu: spelen, opties, afsluiten. STOP. Van de inhoud en het gewicht (alleen 1,6 GB) vrij klein, maar zeker niet slecht, inderdaad. Een titel die nZelfs een geval van een tachtig hart kan geen angst veroorzaken, behalve misschien wat afgelegen, nogal gruwelijk geblaf, maar dat op de lange termijn lijkt te doen denken aan een dingo met heesheid, die vaag lijkt op de drenkeling van The Witcher 3. Maar alleen als hij is uitgerust met een behoorlijke hoeveelheid verbeeldingskracht.
Als je eenmaal worstelt met het startscherm hoef je alleen maar op OK te drukken in het spel. Zonder enige preambule, verklaring, intro, verhaal of iets anders wordt je gekatapulteerd in een afhankelijkheid die niet openstaat voor die deur. Maar vrees niet, het is jouw loft ondergedompeld in het spectrale groen waar je zult vinden: wapens, fakkel, medische uitrusting op de wastafel in de badkamer, munitie, tablet met de kaart, GPS en positionering op je desktop-pc van "thuis" en veel camera's in 4K ( en stica) met een statief, dat zelfs geen elektronicahypermarkt of Willy, de conciërge van de Simpsons, toen ze hem klemden om de voyeur van het paar te doen.

Als de benza voorbij is, is de kaart klaar (compleet met een donkere balk om je te laten zien, mah)
Als de benza voorbij is, is de kaart klaar (compleet met een straal van donker licht om je te laten zien ... mah)

In je hut moet je alles verzamelen wat je kunt plunderen, ver weg ronddwalen (inclusief de badkamer) want met het doel om die "je weet niet wat" te vinden, kan alles nuttig zijn. Samen met al deze medespelers die een fotostudio met een hoge portfolio waardig zijn, zijn er kampeerlichten voor op de camping en een pick-up, je beste vriend. Sterker nog, met uw prachtige off-road voertuig gemaakt in de VS, tablet in de hand, steek de hele kaart en positioneer de camera's tot uw beschikking, om de aanwezigheid van mogelijke mutanten op uw computerscherm te kunnen identificeren.

Zodra je de "kruipende monsters" hebt geïdentificeerd die erg veel lijken op de aliens van "Mars Attack", moet je ze natuurlijk met een pistool en een geweer onder ogen zien, maar proberen de munitie te beknibbelen, want zelfs als je genoeg in je hok vindt, is lang de manier ondanks een kaart die nogal klein blijkt te zijn (voor een 1,6 GB-materiaal dat je wilde, GTA 5?). Het doel van het spel, dat bestaat uit de singleplayercomponent en stop, einde van de race, is dood deze gevaarlijke wezens gewiekst als een quokka en misschien op afstand gerelateerd aan de onoplettende buitenaards wezen die toen het slachtoffer was van de meest verafgelegen autopsie in de geschiedenis van tv een decennium geleden. Allemaal met behulp van een pick-up met grootlicht koplampen met een aantal lumen gelijk aan die van begraafplaatsverlichting en een fakkel die een palm uit zijn neus verlicht, in het midden van de meest complete duisternis van een spookachtig bos. de laatstgenoemde blijkt misschien wel de meest interessante component van het spel voor pathos en sfeer, genegeerd en gedesillusioneerd door een gameplay als vanzelfsprekend en weinig verzorgd.

Ga niet alleen het bos in

Grafisch is het niet slecht: veelhoekige details en patronen herinneren in zekere zin ons aan Condemned 2, en het lensflare-effect van de fakkel op de vloeren en op de muren is bijzonder merkbaar. Voor de rest, in de eerste plaats bosstructuren, zelfs als ze in Unreal Engine 4 zijn, laat de titel veel te wensen over. De game bevat ook verschillende bugs die hier en daar worden verspreid. Bijvoorbeeld in gebieden waar er meer lichtbronnen zijn, zoals lichtpunten voor de pick-uppositie, de buitenkampeerlichten van uw huis, enzovoort, is er een soort stroboscoopeffect dat tegen hen botst, waardoor verschijnen de lichtstralen met tussenpozen: het is niet specifiek gemaakt voor vragen over pathos, nee, helaas. De effecten van de wapens zijn, op zijn zachtst gezegd, belachelijk, omdat alleen het schot wordt gehoord, maar noch de kogel, noch de explosie van de slag, noch het toegangsgat van de zaak, noch de effecten van welke soort dan ook, worden waargenomen. idee van hoeveel de bovengenoemde game enigszins op de carlona is gemaakt.

In Creature Hunt is het essentiële soms onzichtbaar voor het oog ... een beetje te veel.

In Creature Hunt is de optimalisatie niet de beste, in feite heeft deze naast het feit dat hij veel kracht nodig heeft onder de behuizing van je hoesje, soms ook last van een irritant niet-native motion blur-effect, zonder enige mogelijkheid om in te grijpen op geavanceerde grafische instellingen zo niet voor wat betreft resolutie en detailniveau, de laatste schaalbaar naar wens, maar alleen met een eenvoudige hendel als audiovolume. Er zijn ook talloze fouten in de samenstelling van veelhoekige modellen, vooral in de aanwezigheid van close-upobjecten met talrijke details, zoals het houtsnijwerk van houten stroken. De audio van de auto is een golf in een lus met een betoverend effect en om te proberen te begrijpen welke toetsen je moet gebruiken om iets te doen, gezien de afwezigheid van een optie die de zaak verheldert, je bent gedwongen om een ​​waarzegger te zijn tussen de toetsen van uw toetsenbord, vooral voor wat betreft de bediening van uw stuurwiel op het stuur. Inzicht in hoe het zich op de laatste richt, grenst aan de tragikomedie.

Ik wil geloven

Schepsel Jacht kan leuk zijn, vooral als je op zoek bent naar niet-gespecificeerde entiteiten, maar zonder een verhaal, zonder een minimum aan kennis over de aliens die hierboven zijn genoemd, blijkt je zoekopdracht als een schietpartij in het pretpark. Te klein in alles is om te zeggen weinig, en op het niveau van bespeelbaarheid zou het beter zijn geweest om een ​​lege kaart linksonder of een ics-kaart te plaatsen, om vervolgens op de tablet te zien of onze camera's hun plicht hebben gedaan of niet. Het gebruik van een unison tablet, wapens en hardlopen onder de "dreiging" van de Martiaanse grunts verspreid over het bos is zeker niet de beste. Het idee was goed en onthoudt 90 sci-fi jaar veel, vooral voor de monsterachtige instellingen van het Amerikaanse moeras, maar de creatie van Creative Hunt is veel te spartaans en sparagnina om het doel te bereiken. Te veel vitale aspecten weggelaten of weggelaten, zoals het ontbreken van een multiplayer-modus en de afwezigheid van een plot, die in Indië vaak de echte sterkte vertegenwoordigt. De beestjes vermaken je en niet een beetje, zoals aliens die soms leeglopen als een loopband zonder echt een millimeter te verplaatsen.
Uiteindelijk zou Creature Hunt zowel bewonderenswaardig als best vermakelijk kunnen zijn, maar in het licht van het feit dat het meer met de voeten van de alien is gemaakt, is het een titel die geniet niet dankzij de gameplay, maar dankzij de bugs of de absurde interacties in het spel.