Er zijn nog maar een paar weken over om A Plague Tale uit te brengen: Innocence su PlayStation 4, Xbox One en pc. Het verwachte videospelletje ontwikkeld door Asobo Studio en gepubliceerd door Focus Home Interactive, laat zich opnieuw zien in video, presenteert de verschillende spelmechanismen en de vele uitdagingen die we kunnen verwachten in A Plague Tale: Innocence. Van de beruchte ratten waarover zo vaak gesproken is en de extreem gevaarlijke spelwereld, tot de oorspronkelijke capaciteiten moeten we de soldaten van de Inquisitie en de capaciteiten van onze nieuwe bondgenoten tegengaan of omzeilen.

Amicia, de hoofdrolspeler van het spel, is niet helemaal alleen in dit tragische avontuur, zoals getoond in de trailer. Zijn broer Hugo is, ondanks zijn jonge leeftijd en slechte gezondheid, een vitaal onderdeel van dit broederlijke duo; zijn kleine gestalte is bijvoorbeeld vaak de oplossing om op enkele belangrijke momenten van het avontuur in veiligheid te komen. Amicia zal wezen, boefjes, alchimisten en andere personages ontmoeten die haar nieuwe vaardigheden zullen leren of haar voorzien van verschillende hulpmiddelen om zich te verbergen, te ontsnappen en zelfs nog effectiever te doden.

Een plaagverhaal: onschuld vrijgegeven de 14 May op PlayStation 4, Xbox One en pc.