De elfde editie van Gamescom, die opnieuw in Keulen zal worden gehouden, wordt door velen met zorg verwacht, vooral na de record deelname vorig jaar: veel 370.000-bezoekers en meer dan duizend exposanten. In de 2019-editie echter er zal een grote naam ontbreken: die van Blizzard.

Het nieuws is hetzelfde bedrijf, met een verklaring waarin wordt gesproken over de noodzaak om hard te werken aan projectontwikkeling momenteel in de pijplijn. Bovendien had Blizzard al in februari geanticipeerd om niet groot te zijn los gepland voor de 2019, ter gelegenheid van massale ontslagenen ook dit was waarschijnlijk een ontmoedigende factor om de reis over de Atlantische Oceaan te ondernemen. Wachten meer details van Blizzard, we zullen waarschijnlijk moeten wachten op BlizzCon.

De Gamescom wordt gehouden in de stad Keulen door 21 24 tot augustus 2019.

Reacties

antwoorden