Na een week van explosieve opening waarin meer dan een miljoen spelers probeerden het einde van het leven op aarde te overleven, zijn Focus Home Interactive en Saber Interactive er trots op de World War Z Reaction Trailer. De teaser van vandaag biedt een voorproefje van de felle en hoogwaardige gameplay samen met de hilarische reacties van enkele van de beroemdste beïnvloeders ter wereld op de belangrijkste momenten van het spel.

Voor degenen die zich nog niet in waanzin hadden geworpen, World War Z is een coöperatieve shooter voor derden, geplaatst in het universum van de hitfilm van Paramount Pictures en met de verbazingwekkende Swarm Engine-technologie van Saber Interactive. Honderden honderden zombies zullen je team aanvallen terwijl je de horde probeert af te weren en te overleven met behulp van krachtige wapens en geavanceerde tactieken.

Met miljoenen zombies die altijd op zoek zijn naar nieuwe doelen om te slaan, werken we hard om te definiëren de volgende grote updates voor World War Z. Deze omvatten de reeds aangekondigde laatste kaart van de aflevering in Tokio, samen met nieuwe inhoud voor de meest bekwame spelers die graag spannende uitdagingen zoeken. Er zullen de komende dagen verdere updates zijn.

World War Z is wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc in de Epic Games Store.

Reacties

antwoorden