Tijdens dit jaar, in bioscopen, is een film gepland die is gewijd aan een van de populairste videospelpictogrammen van spelers: Sonic The Hedgehog. Op dit moment is er heel weinig nieuws ontvangen van de film, waaronder een over de vermeende fysieke verschijning van Sonic. Onder de belangrijkste curiositeiten met betrekking tot de speelfilm, kunnen we ook de rol vinden die wordt gegeven Jim Carrey, dan in de film te zijn Robotnik, de aartsvijand van Sonic. op Twitterechter, een eerste beeld van de acteur lijkt te zijn ontstaan, zoals we kunnen zien aan de volgende Tweet:

Maar het nieuws stopt hier niet alleen: volgens de bron, morgen is het een trailer gepland dat hij ons waarschijnlijk nog een paar details over de Sonic The Hedgehog-film zal vertellen en misschien Robotnik beter zal laten zien.

Dus, als deze look wordt bevestigd, wat vind je van deze nieuwe rol van Jim Carrey?