Je bent een pc-speler van Mortal Kombat 11 en je droom is om di ontsluiten il limite van 30 fps, tijdens bepaalde canonieke momenten van spelen? Vandaag kunnen we dat.

Zoals we allemaal weten, reist Mortal Kombat 11 op alle platforms naar 60 vaste fps, Maar alleen tijdens de gevechten. Inderdaad tijdens: menu. intro, Fatale klappen (nieuw element en dat voor de uitleg waarvan ik u naar de onze verwijs beoordelen) en le Fataliteit, het spel is ten anker a 30-frames per seconde. Zoals verstandig uitgelegd door de jongens bij NetherRealm, wordt de fps-cap die op 30 is ingesteld alleen ingegeven door vragen over ottimizzazione. Simpel gezegd, om te proberen de titel er goed uit te laten zien op het niveau van vloeibaarheid, vooral in de combohet moest komen uit een dergelijk compromis. Vooral omdat het is een spel multi-platform.

Pc-gamers hadden in het begin gehoopt de frame-rate te kunnen ontgrendelen en de meeste (master race Über Alles) beschikbare hardware te benutten. Helaas, de game staat je dat niet toe.

Maar vanaf vandaag zijn er sappige nieuwe ontwikkelingen in zicht. Inderdaad dankzij één mod hun droom is eindelijk realiteit geworden.

Modder 60fps di Endri Lauson e Ultrawide Mod voor Mortal Kombat 11 verwijder de limiet van 30-fps op de hierboven genoemde momenten. verwijderd ook zwarte stangen aan de zijkant, in de menu's en in de Krypt-spelmodus, voor degenen die type-monitors gebruiken ultrawide.

 

 

In dit opzicht drukte dezelfde Endri Lauson zichzelf uit en verklaarde het volgende:

"Deze game is fantastisch en verdient het om te worden gespeeld op 60fps"

En hij vervolgde:

"Fans verdienen een ongelooflijke ervaring, ik hoop dat jullie allemaal veel plezier hebben!"

De Endri Lauson mod (die je kunt downloaden van qui) heeft, zoals verwacht, een gematigd succes. De modding op Mortal Kombat 11 staat nog in de kinderschoenen, maar al enkele modders maken, naast de reeds genoemde Lauson, tastbare veranderingen aan het spel. Ik heb het uitgesproken gevoel dat we de komende weken een paar goede zullen zien.