Het wachten op Mount and Blade II: Bannerlord lijkt geen einde te hebben. de Nuovo capitolo della serie RPG door TaleWorlds heeft een eindeloze lijst van Kenmerken aangepast of toegevoegd aan zijn populaire voorganger, en terwijl we wachten op patiënten voor een lanceringsdatum, blijft de ontwikkelaar informatie vrijgeven verschillende aspecten van het spel. Deze keer viel het op een van de historische zwakheden di Mount en Blade en Mount en Blade: Warband, of de economie.

In het eerste hoofdstuk van de stemrecht, de economie was één elementaire eenvoud. Koop artikelen tegen een bepaalde prijs, verkoop ze tegen een hogere prijs, en dat is alles. al Warband had een complexer systeem geïntroduceerd, waarin de speler dat kon open zakelijke activiteiten van verschillende soorten (bijvoorbeeld een bakker) in de steden die hij bezocht, en de winsten verzamelen, met de mogelijkheid om alles te laten beherenAI of om directer op het kopen en verkopen van grondstoffen.

In baanderheer, dingen zullen aanzienlijk veranderen. In feite zal elke stad hebben dynamische niveaus van economisch welzijn, waar zoveel door zal worden beïnvloed puur economische gebeurtenissen (zoals de beschikbaarheid van grondstoffen of afgewerkte producten, de consumptie van voedsel, enz.), evenals van externe gebeurtenissen (zoals de totale verwoesting van het dorp tijdens een gigantische oorlog). Tegelijkertijd zijn dynamische gebeurtenissen, zoals de grootste vraag voor zwaarden en pantsers in oorlogstijd zullen ze de economische groei van elke stad en elk dorp op de kaart beïnvloeden. Dit heeft invloed op ook de prijzen, die zal fluctueren op basis van vraag en aanbod en de speler een veel meer tactische dimensie biedt dan bij het kopen of verkopen van bepaalde items of grondstoffen.

Mount en Blade 2: Bannerlord het is nog steeds vandaag onvoorzien van een officiële publicatiedatum.

Reacties

antwoorden