Nintendo aangekondigd dat deze week op eShop je kunt een versie downloaden en spelen gratis om te spelen di Mario Tennis Aces su Schakelaar. Met de download van de laatste heb je de mogelijkheid om accedere een gratis proefversie di zeven dagen di Nintendo Switch Online, De online abonnementsservice van Switch.

La demonstratie di Mario Tennis Aces is begonnen gisteren en duurt tot uren 10 op vrijdag 3 mei. Door dit laatste te spelen, kun je items ontgrendelen die dan opnieuw kunnen worden gebruikt in het hoofdspel, zoals het Super Mario-tennispak (in de klassieke versie). Zoals het hoort, heeft de complete game ook een verhaalmodus. De demo zal alleen de online component, als een soort testbank voor dezelfde abonnementsservice.

Het komt zelden voor dat Nintendo online demo's voor een korte periode ervaart. In dit verband waarschijnlijk in de grote N deidee om te pleiten voor initiatieven zoals de zogenaamde gratis weekends di stoom. Of zelfs, zoals ik gratis om te spelen di titels vastgesteld gedurende een bepaalde tijd vrijgelaten (zie Street Fighter v: Arcade Edition in deze periode). Uiteraard hopen we allemaal dat op een dag een van deze gratis proeven titels zoals Super Smash Bros zal bevatten. In een nabije of nabije toekomst, misschien ...