Nog een klein juweeltje dat u gratis in uw gamebibliotheek kunt plaatsen. Vandaag voor de column Gratis is mooi we geven je dat door Humble Bundle è kan downloaden gratuitamente Gegaan Startpagina. Er is geen abonnement vereist: tot 3 mogelijk de game kan downloaden.

Gegaan Startpagina is een interactief first person videospel gemaakt door Fullbright Company in 2013.

Het is juni van 1995 en een meisje komt thuis, in de verwachting haar familie te vinden. Toch is het huis helemaal leeg en niemand wacht daar op zijn komst. Door Kaitlin onder controle te houden, dwaal je door de kamers van het gebouw, probeer je te reconstrueren wat er tijdens zijn lange afwezigheid is gebeurd, ontdek je die geheimen die vaak zelfs achter de normaalste families liggen.

Het enige dat overblijft, is je veel plezier wensen. Schiet op, je hebt maar een paar dagen om je te pakken te krijgen Gegaan Startpagina.

Reacties

antwoorden