Billie Eilish, de jonge Amerikaanse muzikale sterrenklasse 2001, heeft eindelijk haar eerste, langverwachte, studioalbum uitgebracht. "WANNEER WE ALLEN ZULLEN VALKEN, WAAR KOMEN WE?", Dit is de titel van het album, het bevat veel van zijn bekende hits (zoals "Je zou me in een kroon moeten zien", al in de FIFA 19-soundtrack) en, natuurlijk, zoveel ongepubliceerde. Onder de laatste, wat het heeft zeker meer nieuwsgierigheid gewekt "Ilomilo". Veel van zijn fans vroegen zich af wat dit woord betekende en welke relatie hij had met het nummer. Wij, de meest ervaren gamers, hadden een antwoord kunnen geven en volgens Billie Eilish's eigen verklaring zou het juiste antwoord verschijnen.

Tijdens een interview met First We Feastheeft de jonge zanger dat eigenlijk verklaard de titel van het nummer, evenals de inhoud ervan, zijn een duidelijk eerbetoon aan de videogame die is uitgebracht in het verre 2010 voor Xbox 360 en Windows Phone. Dit zijn zijn woorden:
"Ik speelde vaak ilomilo, ik hield van ilomilo, het was mijn favoriete spel. In wezen zijn er deze twee kleine wezens, een hilus en een milo-oproep, die afzonderlijk beginnen en moeten proberen samen te komen om de verschillende obstakels te overwinnen. Wanneer ze elkaar bereiken, knuffelen ze elkaar gewoon, er is geen prijs. Het idee van het spel is daarom om de persoon te vinden van wie je houdt nadat je hem hebt verloren. Met andere woorden, het concept van het nummer is hetzelfde als in het videospel. Als je goed naar het nummer luistert, kun je ook horen dat de geluiden in de game de productie van de track sterk hebben geïnspireerd. "

Goed luisteren en laat je niet meeslepen door nostalgie!