In de afgelopen uren ontwikkelden de ontwikkelaars van Respawn Entertaiment hebben een lange post gepubliceerd waarin ze praten over de toekomst van de studie, van Apex Legendsen projecten in de pijplijn, vooral de nieuwe Titanfall. Volgens wat gemeld door PC Gamer, de Apex-producent, Drew McCoy zei:

"Om Apex Legends volledig te ondersteunen, stimuleren we plannen voor toekomstige Titanfall-games. Er zijn geen middelen van het Apex Legends-team overgebracht naar andere titels die hier in de studio worden ontwikkeld, en we nemen ook geen middelen van het Star Wars Jedi: Fallen Order-team."

Ondanks daarom de CEO van Respawn Wint Zampella had gedeclareerd afgelopen februari een nieuwe merknaam titanium zou later dit jaar arriveren, het verbazingwekkende succes van Apex Legends lijkt de prioriteiten van het team te hebben verlegd, dat momenteel middelen richt op de Battle Royale en de nieuwe Star Wars-titel.

Reacties

antwoorden