Zonder enige waarschuwing maakte Naughty Dog de realisatie bekend van eenCollectors fysieke editie voor Jak 3, In samenwerking met Limited Run Games. Dit is het derde hoofdstuk van de geliefde franchise, die in zijn tijd, met de originele trilogie, de geschiedenis van de actieplatform voor PS2. Hier is de officiële post direct gepubliceerd door Naughty Dog:

We zijn zo opgewonden om onze samenwerking met Limited Run Games voort te zetten voor de fysieke release van de klassieke Jak & Daxter ...

Publiée par Naughty Dog, LLC op Woensdag april 24 2019

In het bijzonder zal 7500 worden geproduceerd voor de standaardversie en 3500 voor de speciale editie. Het is niet de eerste samenwerking met Limited Run Games, die ook al een fysieke kopie heeft gemaakt voor het eerste hoofdstuk van de serie, The Precursor Legacy, zoals je kunt zien van de officiële site.

We weten al dat uw portemonnee beeft van emotie, nietwaar?

Jak 3