Een paar dagen geleden hebben we je laten weten dat de versie zou komen demonstratie di Super Dragon Ball Heroes World Mission, kaarttitel uit de historische Akira Toriyama-sage. Vanaf vandaag kun je de proefversie downloaden, hetzij op PC die van Nintendo Swtich.

Maar samen met de demo komt het ook de eerste gratis update, wat verschillende nieuwe functies binnen de titel brengt. De video die een paar uur geleden is gepubliceerd door Bandai Namco samenvat nieuwe inhoud.

Zoals je kunt zien, komt eerst en vooral de superkrijger Broly, en met hem andere 15 nieuwe kaarten, 14 waarvan rechtstreeks uit de film Dragon Ball Super: Broly. En dan nieuwe inhoud voor de creatiemodus, 4 nieuwe gevechtsfasen, extra 10-missie en nog veel meer. op Bandai Namco officiële website u kunt een gedetailleerd overzicht nemen van al het aankomende nieuws.