De vrijlating van DLC di grappenmaker voor Super Smash Bros. Ultimate had ons hoop voor een volgende haven van persona 5 su Nintendo Switch en de geruchten over de aankondiging van een mysterieus project genaamd P5S hadden de hoop van de fans aangewakkerd.

Vandaag Atlus, tijdens de Persona Super Live Concert 2019 Tegenwoordig onthulde hij eindelijk waar hij zich achter de naam van bevond Persona 5 S. De S van de titel staat niet voor Schakelaar, zoals velen hoopten, maar voor Scramble. De volledige naam van het project zal daarom zijn Persoon 5 Scramble: The Phantom Strikers.

Een afbeelding uit de trailer toont de golven van vijanden die moeten worden geconfronteerd

De titel die het licht zal zien Nintendo Switch en PlayStation 4 het zal daarom geen poort zijn van het vijfde hoofdstuk van de Atlus-sage, maar een spel met een nieuwe stijl "Mousou", De Dinasty Warriors te begrijpen, ontwikkeld in samenwerking met Koei Tecmo.

Afgezien van de trailer, die je hieronder vindt, is er nog niet veel informatie vrijgegeven, laat staan ​​een releasedatum.

Het is niet de aankondiging die velen hoopten maar zeker een interessant nieuws, dat slechts één dag na de aankondiging van kwam Persoon 5 The Royal, "Gouden" versie van de laatste aflevering van de serie.