Dankzij KAIKO, een Duitse ontwikkelingsstudio, komt Red Faction Guerrilla Re-Mars-Tered naar Switch! De Re-Mars-Tered-editie, al beschikbaar voor PS4, Xbox One en pc, is beschikbaar op Nintendo Switch beginnend vanaf 2 juli 2019.
Zet 50 jaren na de klimaatgebeurtenissen van de originele Red Faction, Red Faction Guerrilla stelt spelers in staat om de rol op zich te nemen van een rebellenjager in de pas gerestaureerde Red Faction-beweging, vechtend voor bevrijding van de onderdrukkende Earth Defence Force.

Functies van de Nintendo Switch-versie:

  • Mogelijkheid om te kiezen tussen prestatie- en kwaliteitsmodus
  • Geheel opnieuw bewerkte en verfijnde grafische afbeeldingen
  • Verbeterde schaduwweergave
  • Optionele bewegingscontrole om het doel te verbeteren tijdens het spelen in de draagbare modus

Reacties

antwoorden