De 10 is mogelijk beschikbaar Roestvrije banden, tiende uitbreiding van de kaartgame Pokémon-serie Sun and Moon, die de recente Team Game zal volgen. Net als de vorige bevat Stainless Ties papieren Geallieerde Pokémon GX, die de kracht van twee kleine monsters in één combineren. Deze kaarten hebben hoge levenspunten en verwoestende aanvallen, en bieden uiteraard ook de mogelijkheid van een GX-aanval eenmaal in de wedstrijd. Ik kreeg de kans om de prerelease-kaarten te bekijken - van 20 tot april 28 - en de twee nieuwe thematische decks. Ze hebben ons begeleid bij de ontdekking van de innovaties van Martina Canto en DLARZZ.

Ik had zoveel verwachtingen. Ik had zoveel pech

Stainless Ties biedt 210 nieuwe kaarten, een nieuwe speciale energiekaart en meer dan 25 nieuwe coachkaarten. Evenals 20 geheime kaarten, voor vreugde en pijn van verzamelaars. Het is duidelijk dat ze tijdens onze uitpaksessie niet zijn gezien. Wat nog interessanter is, is de aanwezigheid van 7 Pokémon GX-bondgenoten en zeven andere solo Pokémon GX-inlegzolen, waaronder de combo's opvallen Melmetal / Lucario-GX e Pheromosa / Buzzwole-GX. De metaalversmelting van Lucario en Melmetal stelt je in staat eenmaal per spel Metalmuraglia GX te gebruiken, waardoor de schade die door al je stalen Pokémon door 30 wordt ontvangen, wordt verminderd na het toepassen van zwakke punten en weerstanden. je de eerste keer dat een aanval het hele spel beïnvloedt, zelfs na het weggooien van de kaart in kwestie. Een belangrijke verandering. De kaart die verbonden is met de twee onzekere Ultracreatures, maar ook met een spectaculaire kunst, stelt je in staat om de wedstrijd te winnen met slechts één aanval: hun GX zet laat toe om in het bijzonder een andere GX-bond te verslaan en minstens 8 kaarten te hebben aangevallen energie, om in één keer 6-awards te winnen. Het is duidelijk dat veel nieuwe kaarten nuttig kunnen zijn voor de huidige metagame, en ook bijzonder vermakelijk zijn.

Dit duo is erg dynamisch

Zodra de geheimen van de uitbreiding zijn ontdaan van RVS stropdassen en vier sachets met kaarten uitgepakt, wat met mijn gebruikelijke geluk ze hebben me geen grote vreugde gegarandeerd, we zijn toegewijd aan de twee nieuwe thematische decks. De twee gelukkigen zijn Martial Mind en Voltaic Circle, die respectievelijk worden gehonoreerd door de aanwezigheid van Mewtwo en Zeraora. De eerste indruk was dat de decks het mogelijk maken om zelfs solide en goed doordachte strategieën uit te rusten, ook al zijn ze duidelijk toegewijd aan beginners. De tweede, pijnlijke, indruk, bevestigt de grotere traagheid en moeilijkheid om Martial Mind te gebruiken, wat een goede dosis geduld en geluk vereist om de directe confrontatie te weerstaan. Het deck van onze legendarische favoriete psycho (of tenminste, MY legendarische favoriete psycho) is in essentie vuurtype, omdat alleen Mewtwo het psycho-element brengt. De reden voor zijn opname is om het vermogen te exploiteren Mentaal rapport om een ​​Help-kaart van de aflegstapel te herstellen, idealiter lasser te kiezen, of misschien een andere kaart die geschikt is voor het foerageren van energiekaarten. Het is bekend dat vuurtype Pokémon vanuit dit oogpunt veel onderhoud vergt, vooral Darmanitan, wat voor brandweerlieden beide vuurtypenergie moet weggooien, en het is de enige op het dek die tegenstanders echt kan verwonden. In alle wedstrijden die ik speelde, overleefde mijn Mewtwo als een kat op de snelweg, een uitdrukking die goed geschikt is voor de veronderstelde katachtige oorsprong. Ten slotte is de schoonheid van de opgenomen munt opmerkelijk. Hij doet altijd zijn figuur.

Die Litten zal evolueren en mijn huid redden.

Integendeel, Circolo Voltaico, dat ik niet bij de hand heb, maar dat ik tijdens de preview kon evalueren, is binnen een korte tijd iets bruikbaarder, omdat het bijvoorbeeld Stunfish dat lukt nogal slecht met minimaal energieverbruik, of Dodrio die met een beetje geluk slaat als een smid. Maak de Magnezone-foto af, wat nooit pijn doet. Zeraora heeft geen noemenswaardige vaardigheden, behalve dat het in staat is om een ​​speciale energie af te leggen aan de actieve tegenstander van Pokémon. In essentie een deck dat zeker een zeker vertrouwen in de game vereist om op een meer competitieve manier te worden uitgebuit, maar dat is zeer geschikt om te beginnen met spelen als nieuwkomers.

De nieuwe uitbreiding van Stainless Ties maakte grote indruk op mij. Het valt niet te ontkennen dat de GX-bondgenoten mooi zijn, zowel als een idee en als een realisatie: we zijn teruggekeerd tot een echt gekke kwaliteit van het kunstwerk. Pokémon's GCC behoudt zijn subtiele aantrekkingskracht, niet alleen omdat de gameplay schaalbaar en aanpasbaar is voor iedereen, variërend van de hobby tot het competitieve complex, maar ook tot de onmiskenbare esthetische waarde van de kaarten. En het feit dat we allemaal dol zijn op Pokémon.