Als beloofde, hier zijn interessant nieuws voor de verwachte "Gouden" versie van Persona 5, genaamd Persoon 5 The Royal. In feite heeft Atlus in deze uren een nieuwe trailer van de game die op de PlayStation 4 zal aankomen 31 oktober in Japan en 2020 in Europa.

De protagonist is de student Kasumi Yoshizawa, maar bij de nieuwe inzendingen vinden we ook een nieuwe schoolconsulent, Takuto Maruki, die de acties van Kasumi en haar nieuwe vrienden op de voet zal volgen.

Persoon 5 The Royal heeft de volledige inhoud van de originele titel, maar met een meer levendige wereld, betere veelhoekige modellen, een aangepaste interface en meer gedefinieerde texturen.

De game biedt ook de mogelijkheid om selfies naar vrienden te sturen en zo het netwerk van relaties te verbeteren, er zullen nieuwe evenementen zijn met Caroline en Justine, een nieuwe klasse vijanden en nog veel meer.

Hieronder vindt u er een afbeeldingengalerij die de nieuwe personages en situaties laten zien die mogelijk zijn om in het spel te leven.