Monster Boy en The Cursed Kingdom, de metroidvania-titel ontwikkeld door Game Atelier is afgelopen december geland op Xbox One, Ps4 en Switch ma de pc-versie is nog niet aangekomen.

De zeer geliefde Monster Boy is al lang verwacht op de pc en de game heeft ook een eigen gedeelte over Steam, maar de release is nog ver weg. We begrijpen wat er gebeurt.

Onlangs is de Steam-pagina van de game bijgewerkt. De uitgever zei dat de pc-versie van de titel ondanks de vertraging zal aankomen, maar er zijn uitstekende redenen achter deze keuze. Maar maak je geen zorgen, als je het spel wilt spelen, weet dat een demo komt aan tussen het einde van de maand en het begin van de volgende.

de update hij legt ons uit wat er gaande is, tussen de tests voor de demo die als testterrein dienen om de ontwikkelaars te laten begrijpen wat ze met de titel moeten indienen om het perfect te maken.

"We willen de demo later deze maand uitbrengen. Als de game soepel zal verlopen op de meeste pc's, dan zullen we de volledige game vrijgeven, anders lossen we wat er te repareren is. We willen PC-spelers de beste dag-één-ervaring geven op Monster Boy en The Cursed Kingdom "

Monster Boy en The Cursed Kingdom zullen specifieke pc-verbeteringen ondergaan, zoals één ultrabrede resolutie, maar alleen voor specifieke niveaus terwijl de baas vecht en sommige scènes in 16 blijven staan: 9, maar er zal een functie zijn om alles op een prettige manier samen te voegen.

Ben je klaar om Monster Boy van je pc te krijgen? In de tussentijd weet je dat Monster Hunter World Zal het niet komen tot Switch?