Er was een korte trailer te zien het volgende personage dat naar Dragonball FighterZ komt, Goku-kind rechtstreeks uit de GT-serie. De trailer toont voornamelijk de aanvallen en kleine bewegingen van de kleine Goku. Aanvallen omvatten ook transformaties, inclusief het onvermijdelijke in Super Saiyan 4.

Met de super op het hoogste niveau zal Goku voor een kort moment transformeren in Super Saiyan 3. Maar met de super sterke zal ze veranderen in een volwassene, en veel gevaarlijker, Super Saiyan 4. Canonical of niet, het is een vorm die altijd een zekere charme heeft uitgeoefend onder de fans van de serie, zozeer zelfs dat er mensen zijn die er de voorkeur aan geven laatste power-up van Dragonball Super.

Drakenbal

Deze versie van Goku is gepland om op Dragon Ball FighterZ te komen op Playstation 4, Switch, Pc en Xbox de volgende Kan 9.