World War Z ha debuteerde il 16 april en is al in totaal voltooid een miljoen exemplaren verkocht ondanks de proliferatie van spellen met zombie-thema in de afgelopen jaren.

Het valt niet te ontkennen dat de titel, gepubliceerd door Focus Home Interactive e ontwikkeld door Saber Interactive heeft zichzelf goed kunnen presenteren: golven van zombies , onvoorspelbaar en in staat om de speler aan te vallen, missies om in co-op te worden geconfronteerd speelt zich af in steden als New York, Jeruzalem, Moskou of Tokio, het gevaar wordt gedood door andere vijandige overlevenden in de modus Spelers vs. Spelers vs. zombies. World War Z heeft een groot aantal spelers en de CEO door Saber Interactive Matthew Karch hij zei dat hij erg enthousiast was, vooral van de enorme steun van Epic Games Store voor de pc-versie.

Maar blijkbaar is dit nog maar het begin: het spel zal doorgaan uitbreidenmet verbeteringen aan gameplay en stabiliteit en met nieuwe inhoud, zoals een speciale missie voor de aflevering die is ingesteld in Tokio.

World War Z kwam uit voor PlayStation 4, Xbox One e PC. Kun je het proberen of hebben de zombies je nu moe?

Reacties

antwoorden