Square Enix keert terug naar de E3 met één showcase en hopelijk sappige previews en advertenties die in de schijnwerpers worden geplaatst. Vandaag heeft het bedrijf onthuld de datum en tijd waarin het mogelijk is om zijn deelname aan E3 te volgen: het evenement zal worden gehouden bij 03: 00 in de ochtend van 11 June 2019, Italiaanse tijd. Het moet worden benadrukt dat dit, tot vorig jaar, de traditionele slot voor Sony was. Zoals aangekondigd, de laatste zal niet deelnemen aan de E3 2019.

In februari van dit jaar had de president van Square Enix, Yosude Matsuda, aangegeven de intentie om te publiceren een belangrijk spel in de laatste maanden van de 2019. Hij voegde eraan toe dat er meer details zouden komen alleen voor E3. Sommige scepticisme is echter begrijpelijk: zelfs in de 2018 had de dev inderdaad beloofde groot nieuws ter gelegenheid van E3, om dan met één teleur te stellen showcase niet echt gedenkwaardig.

Om erachter te komen wat Square Enix ons dit jaar bij E3 voorstelt, hoeven we alleen maar het alarm in te stellen en ons voor te bereiden op de vroege 11 June 2019.

Reacties

antwoorden