Het buitensporige geweld van Mortal Kombat het is nooit een geheim geweest. Sinds de lancering van de eerste titel in de serie, heeft het vechtspel een sensatie veroorzaakt door zijn bloedige scènes. Mortal Kombat 11 het zal niet worden overtroffen, integendeel, het zal waarschijnlijk het bloedigste hoofdstuk zijn van degenen die tot nu toe zijn gepubliceerd.

Daarom sommige landen hebben besloten de marketing van het product op hun grondgebied te blokkeren.

Warner Bros. Games was bijvoorbeeld gedwongen om de release van MK 11 op Indonesisch grondgebied te annuleren, zoals bevestigd door de tweet hieronder.

Het is waarschijnlijk dat Indonesië niet het enige land is dat beslist om het vechtspel te 'verbieden'. Het is ook te voorzien dat in sommige gebieden de titel op de een of andere manier wordt gecensureerd.

We herinneren je eraan dat Mortal Kombat 11 beschikbaar is vanaf 23 april su PC, PS4, Xbox One. In plaats daarvan, de 10 May op Nintendo Switch.

Voor meer informatie over de titel laten we je achter onze beoordeling.