Il King Lion is het nieuwe langverwachte Live-actiefilm door Disney geïnspireerd op de klassieke 1994-animatie.

Omdat het een van de meest geliefde films van het publiek is, lijken de verwachtingen van deze nieuwe versie erg hoog te zijn.

De directeur Jon Faverau (bekend van "Iron Man" en "The Book of the Jungle"), geïnterviewd door Gebruik Vandaag, ervan verzekerd dat de nieuwe film anders zal zijn dan het origineel, zoals we kunnen zien aan de hand van de volgende verklaringen:

De originele film houdt de tand des tijds ongelooflijk goed de echte uitdaging is om een ​​verhaal op een andere manier te vertellen maar op een manier die voldoet aan de verwachtingen van het publiek en ze op de een of andere manier verras.

We herinneren dat "De leeuwenkoning"Komt in Italiaanse bioscopen aan Augustus 21 2019.