We hadden al gesproken in a vorig artikel van het idee om de aanwezige modellen van de Notre Dame te gebruiken Assassin's Creed: Eenheid om de reconstructie na het vuur te plannen. Blijkbaar is de liefdadigheidscampagne van Ubisoft heeft positieve effecten op het bedrijf zelf die misschien sommigen niet verwachtten.

Naast het geven 500.000 € voor de reconstructie van de kathedraal van Parijs, Ubisoft heeft besloten om het voor een bepaalde periode gratis te maken Assassin's Creed: Eenheid, om diegenen die dat nog niet hadden gedaan toe te staan ​​tot vandaag, om het kartuizerwerk te bewonderen dat werd uitgevoerd voor de wederopbouw van Parijs ten tijde van de revolutie.

Dit alles heeft de titel die nu in de 2014 wordt uitgebracht nieuw leven ingeblazen: velen hebben het initiatief van Ubisoft gewaardeerd en zelfs degenen die een zwaar oordeel over de titel hadden gehad, wilden het een tweede kans geven. Dit vereiste een update van de servers om de capaciteit te vergroten, omdat ze het aantal verbonden spelers niet konden beheren. Dit laat zien dat velen genieten van een hoofdstuk van Assassin's Creed dat sinds de release ervan op een negatieve manier wordt bekritiseerd.

Het lijkt duidelijk dat dit nieuwe tijdperk van "Succes" want Eenheid is verbonden met de emotionele factor en het feit dat het gratis is, maar het is zeker een positief signaal van de gemeenschap richting Ubisoft.

Als u meer informatie wilt over hoe u de uwe kunt krijgen gratis exemplaar di Assassin's Creed: Eenheid neem een ​​sprong qui.