Verjaardagscollectie Castlevania eindelijk de volledige lijst met titels die we erin zullen vinden. Konami onthulde de namen van de laatste vier games in de verzameling uitgebracht op mei 16 op Steam, Ps4, Xbox One en Switch.

In de Anniversary Collection zullen we verder vinden Castlevania II: Belmont's Revenge, Castlevania III: Dracula's Curse en Super Castlevania IV, zelfs de recent bevestigde Castlevania: Bloodlines, Castlevania: The Adventure, Castlevania II: Simon's Quest en tot slot Kid Dracula vrijgegeven op famicom.

In aanvulling op de vier titels die hierboven zijn bevestigd, herinneren we u eraan dat Konami van plan is om anderen vrij te geven Jubileumcollecties om de vijftig jaar van het bedrijf te vieren.

Verwacht dan andere speciale edities Castlevania en de al genoemde Contra e Arcade Classics al beschikbaar vanaf de 18 april. Helaas voor de verzameling van Contra's zijn geen andere details onthuld als ze niet in de vroege zomer werden uitgebracht.

Ben je klaar om terug te keren naar het kasteel van Dracula? In de tussentijd is hier de lijst met afleveringen van Contra in zijn Shoppen en daarbuiten.