De vrijlating van De laatste van ons 2 komt steeds dichterbij, zodat sommige stemmen willen dat het al in de 2019 aankomt. Het wachten op het tweede hoofdstuk van het verhaal van Joel en Ellie is erg hoog en de foto vandaag genomen zal het ding alleen voeden.

Neil Druckmann door Naughty Dog heeft in feite een foto gepubliceerd waarin de acteurs aanwezig zijn Troy Baker e Ashley Johnson, vertolkers van Joel en Ellie, na het touren de laatste scène uit de geschiedenis.

Filmen is daarom klaar, maar het aangrijpende is dat deze scène werd gedefinieerd als "de meest ambitieuze ooit neergeschoten door Naughty Dog"Met tranen en emotie die alle aanwezigen hebben overweldigd.

Ik vraag me af of De laatste van ons 2 het zal inderdaad dit jaar arriveren, maar in de tussentijd zal het waarschijnlijk geschikt zijn om zakdoeken voor te bereiden.