Gta 6 zou in ontwikkeling zijn volgens een kunstenaar die voor Rockstar India werkte.

Il leerplan door Bibin laat zien dat Michael tussen december 2017 en april 2019 modellen heeft gemaakt voor Grand Theft Auto 6. Dit bevestigt niet de daadwerkelijke ontwikkeling van het spel en het nadere oog is misschien niet overtuigd van de waarheid.

Het gerucht verscheen oorspronkelijk in de Gta-forum heeft onrust veroorzaakt, maar gebruikers geloven niet dat dit de ontwikkeling van een nieuw hoofdstuk bevestigt, vooral gezien de geheimhoudingsovereenkomsten waaraan de kunstenaar zich zou moeten houden.

Misschien werkt Rockstar echt aan het nieuwe hoofdstuk van de serie en als dat ooit waar was, weten we dat het ontwikkelingshuis staat bekend om het nemen van alle tijd die het kost om een ​​spel uit te brengen.

Wat geloof je hierover? Heeft Bibin echt voor Gta 6 gewerkt of is dit het gebruikelijke gerucht dat is gericht op het creëren van gedoe? Maar bovenal lukte het je om deel te nemen aan het laatste evenement van Gta online?