Command & Conquer Remastered wordt onthuld in zijn nieuwe look. Het team achter de ontwikkeling van de titel toont ons een vernieuwd spelelement voor de remaster.

de producent Jim Vassella, via een post op Reddit, toont ons een van de nieuwe hoge-resolutie-renderers die in de geremasterde versie aanwezig zullen zijn. Vassella heeft dat gezegd de look moet zo dicht mogelijk bij de originele titel komen, meer getrouwheid geven dan de modellen van de eerste game.

Command & Conquer Remastered
Hier is de nieuwe bouwplaats in al zijn glorie

Misschien zullen enkele van de meest wantrouwende fans een andere restiling bedenken dan de originele tegenhanger, maar Vassella stelt dat als er ooit een tegenstelling zal zijn tussen de bronnen in de game, de activa voor kinematica of UI, het team zal altijd de kant kiezen van degenen in het spel ".

Command & Conquer Remastered bevindt zich momenteel aan het einde van de pre-productie met het ontwikkelteam gericht op de multiplayer van het spel.

Over Remastered hoorde u de aankondiging van de XIII remake?