Een persbericht informeert ons dat de releasedatum van Verlosser: Verbeterd het zal de 25 juni en zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch, Xbox One, PC en PlayStation 4.

Buka Entertainment en Ravenscourt hebben vandaag aangekondigd dat de actie-vechter, Verlosser: verbeterde editie, 25 June is beschikbaar voor PlayStation 4, Microsoft Xbox, Nintendo Switch en pc, in fysieke en digitale versies.

Een propositie Verlosser: verbeterde editie:

Verlosser: verbeterde editie is een intense en moderne interpretatie van het Brawler-genre waarin je moet verslaan, hacken en je een weg banen door vijanden met vuisten, hamers, vuurwapens en zelfs de omringende omgeving.

Speel als Vasily, voormalig elite-exploitant van de grootste cybernetische wapenfabrikant ter wereld, die ontsnapte naar een geïsoleerd klooster toen het bedrijf besloot om het in een van zijn cyborgsoldaten te veranderen.

Voor 20-jaren probeerde hij vrede en harmonie te vinden tussen de andere monniken totdat het wapenbedrijf het vond en nu de positie van Vasily nadert.

Kenmerken:

Intense actie: Elimineer vijanden met een breed scala aan vuurwapens en melee-wapens, waaronder gevechtsmessen, wapenstokken, vuurassen, hamers en meer.

Kill systeem: gebruik drie verschillende soorten moorden om vijanden zonder genade te elimineren. Steek ze in het zadel of maak gebruik van de omgeving; gebruik je vaardigheden in de strijd om je tegenstanders te verslaan

Disarm-of-dismember-systeem: gebruik unieke gevechtsbewegingen om je vijanden te ontwapenen of ze naar believen uiteen te halen en hun ledematen te gebruiken als melee-wapens.

Parry-systeem: Verdedig jezelf terwijl je je vijanden neerschiet. Leer de bewegingen en aanvalspatronen van verschillende soorten vijanden om je parade te perfectioneren.

Een ongelooflijk verhaal: Ontdek het verleden van Vasily en ervaar een reis van verraad en verlossing.

Co-op modus: Speel met je vrienden in coöpmodus op een console.

Leveling: Nivellering in het spel is gebaseerd op een geleidelijke verbetering van de vechtvaardigheden - de vaardigheden van het personage met een bepaalde vaardigheid verbeteren door het oefenen van verschillende aanvallen: schoppen, stoten, lichte of zware slagwapens, pistolen, geweren, machinegeweren, geweren of plasmakanonnen.

Perks-systeem: Je hebt 50 manieren om de dodingsdoeltreffendheid van Vasily te verbeteren. Breid je vaardigheden uit na elke overwinning. Gebruik geweldige nieuwe gevechtsvoordelen: electrostoten, drakenademschoppen, explosief plasma, vlamkogels, enz.