Nintendo SwitchNintendo's kleine en veelzijdige vlaggenschip is terug om over zichzelf te praten. Wie van jullie herinnert zich de geruchten nog Versione lage kosten van de console? Blijkbaar waren ze niet allemaal rook

De "mini" -versie van Switch, volgens eerder nieuws, zal het waarschijnlijk een machine zijn die dichter bij 2D's staat, althans in essentie, gezien dat zal de mogelijkheid missen om verbinding te maken met de tv en zal alleen in draagbaar bruikbaar zijn. Deze informatie komt echter niet overeen met die gerapporteerd door Nikkei, beweert de Japanse portal dat de kleine console kan als standaardmodel verbinding maken met onze dokken.

Nog steeds volgens Nikkei lijkt het dat het Japanse bedrijf werkt ook aan een upgradeversie van Switch.
Dit betekent niet dat we een Nintendo Switch op hetzelfde niveau zullen hebben als One X of Ps4 Pro, maar het zal echter een standaard hardware-update zijn. Dit geeft spelers de mogelijkheid om te kiezen of ze minder willen uitgeven en de essentie willen krijgen of om te streven naar betere prestaties door wat extra geld uit te geven.

Bent u geïnteresseerd in een kleinere en beter beheersbare versie van Switch? Of bent u degene die zal wachten op een officiële aankondiging voor de verbeterde versie van de hybride console? We moeten wachten op een officiële aankondiging, maar het lijkt erop dat het startvenster voor de budgetversie dit najaar is.

In de tussentijd, als je van vechtspellen houdt, zul je dat graag horen Mortal Kombat 11 komt aan op Nintendo Switch.