Dit jaar, in de beroemde ranking samengesteld zoals gewoonlijk door Time, die van "100 meest invloedrijke mensen ", Ninja hij slaagde er in zijn plaats uit te hakken. De beroemde streamer wordt op de lijst geplaatst door persoonlijkheden zoals Paus Francis, Lebron, The Rock, Michelle Obama.

JuJu Smith-Schuster, een bekende Amerikaanse voetballer die thuis bekend was, schreef hij het Ninja-profiel om te getuigen van zijn waarde en zijn aanwezigheid te rechtvaardigen bij de "100 meest invloedrijke mensen van de 2019".

"Afgelopen maart, toen ik Fortnite voor de eerste keer met Ninja speelde met Drake en Travis Scott, was ik helemaal sprakeloos! Ik was een van de miljoenen mensen over de hele wereld en keek naar Ninja die Fortnite elke dag maandenlang speelt. Hij was ongetwijfeld de beste in zijn vakgebied, en daarom voelde ik diep respect zowel als atleet als als fan.

Ik ben mijn hele leven lang een groot fan van videogames geweest. Maar mensen hebben het altijd als kinderachtig beschouwd en als een verspilling van tijd. Ninja was geweldig in het opbouwen van de geloofwaardigheid van e-sports. Uiteindelijk is Ninja een absolute legende en iemand aan wie we veel te danken hebben voor het maken van gaming zoals het nu is. "

Wat te zeggen. De woorden van Smith-Schuster zijn zeker acceptabel, maar er zal zeker sprake zijn van controverse. Wat ik je uitnodig om te doen, voordat je jezelf in het vuur gooit, is om de volledige lijst te bekijken. Je zult merken dat er zeker meer gênante persoonlijkheden zijn dan de "arme" twitcher. Moge het nog een volgende stap zijn voor de geloofwaardigheid van videogames over de hele wereld.

Reacties

antwoorden