Dit jaar, in de beroemde ranglijst zoals gewoonlijk samengesteld door Time, die van "100 meest invloedrijke mensen ", Ninja hij slaagde er in zijn plaats uit te hakken. De beroemde streamer wordt op de lijst geplaatst door persoonlijkheden zoals Paus Francis, Lebron, The Rock, Michelle Obama. 

JuJu Smith-Schuster, een bekende Amerikaanse voetbalspeler die thuis goed bekend is, schreef hij het Ninja-profiel om te getuigen van de waarde ervan en om zijn aanwezigheid onder de "100 meest invloedrijke mensen van de 2019" te rechtvaardigen.

"Toen ik afgelopen maart voor het eerst Fortnite met Ninja speelde met Drake en Travis Scott, was ik helemaal sprakeloos! Ik behoorde tot de miljoenen mensen over de hele wereld die Ninja maandenlang elke dag Fortnite speelden. Hij was ongetwijfeld de beste in zijn vakgebied, daarom voelde ik diep respect, zowel als atleet als als fan. 

Ik ben al mijn hele leven een groot fan van videogames. Maar mensen hebben het altijd als kinderachtig en tijdverspilling beschouwd. Ninja was geweldig in het opbouwen van de geloofwaardigheid van e-sports. Uiteindelijk is Ninja een absolute legende en iemand aan wie we veel verschuldigd zijn voor het maken van gamen tot wat het vandaag is "."

Wat te zeggen. De woorden van Smith-Schuster zijn zeker acceptabel, maar er zal zeker controverse zijn. Wat ik je uitnodig om te doen, voordat je jezelf halsoverkop in de vlam gooit, is om de volledige lijst te bekijken. Je zult merken dat er zeker meer gênante persoonlijkheden zijn dan de "arme" twitcher. Moge het nog een stap vooruit zijn voor de geloofwaardigheid van videogames over de hele wereld.