SpicyTails, studeer al de auteur van de visuele roman voor VR Project LUX, titel van harte welkom op Stoom met de schoonheid van 89% positieve beoordelingen, heeft het net een campagne succesvol afgerond Kickstarter dat zal VR de ziel brengen van Spice & Wolf.

De Kickstarter-campagne werd voorafgegaan door een zeer succesvolle campagne op Campfire, een crowdfundingplatform dat alleen aan het Japanse grondgebied was gewijd. Volgens de laatste informatie gegeven door de studie SpicyTails, de release van de game moet worden gepland voor 3 juni.

In het begin dacht men dat Spice & Wolf VR had kunnen worden vrijgegeven voor mei 2019, met ondersteuning voor Rift, Vive, Go, PSVR e zoektocht maar volgens dezelfde Kickstarter-campagne zouden de laatste twee platforms alleen worden ondersteund als beloning voor eventuele stretchdoelen, gelukkig bereikt in de Campfire-campagne en daarom later worden toegevoegd.

SpicyTails, die onder zijn stichters ook de auteur van de romans van ziet Spice & Wolf, Isuna Hasekura, hij zou ook een overeenkomst hebben bereikt met de originele stemacteurs van de anime om hun spel een stem te geven.

Op dit moment zijn er niet veel andere nieuwtjes in de game, maar volgens de ontwikkelaars moeten we heel goed volgen wat we al gezien hebben Project LUX, met mogelijke alternatieve eindes.

Hier is een kleine video die ons laat zien wat we kunnen verwachten.