Het is eindelijk officieel: Pablo Schreiber speelt Master Chief in het tv-programma op basis van Halo en wordt gefinancierd door Showtime, bekend Amerikaans televisienetwerk.
Naast Schreiber werd ook een andere actrice aangekondigd, de minst bekende Yerin Ha, wie zal Quan Ah spelen, een nieuw personage dat speciaal voor de show is gemaakt.

halo

Pablo Schreiber, vooral bekend van de tv-serie "Orange is the New Black" en de recente "American Gods", is daarom de eerste grote naam die in de tv-serie van Halo zal verschijnen. De serie, voor lang werken, wordt geregisseerd door Otto Bathurst, voormalig directeur van Black Mirror en Robin Hood. De opnames beginnen dit jaar en de releasedatum is nog onbekend. Het is ook nog niet bekend of Schreiber tijdens de serie zijn helm mag uitdoen. In games is het gezicht van Master Chief nog nooit gezien, hoewel we van mening zijn dat we voor de tv-serie een compromis moeten vinden.

Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van nieuwtjes!

Reacties

antwoorden