We hebben altijd gesproken over de coole kant van de gaming, degene gemaakt van licht LED, honderden FPS, verversen tarief extreem vasculair e rekenkracht bovenmenselijke. Vandaag nee, vandaag wil ik een stem geven aan een etnische minderheid, die van de Arme Gamer.

We zijn er allemaal geweest, dus laten we eens kijken wat een slechte gamer van tijd tot tijd moet lijden. Laten we de belangrijkste componenten van een Moderne pc.

Hij heeft zijn sexappeal, geef het toe

NVidia GeForce RTX 2080Ti GPU - Hoe ik naar je verlang
De waarheid moordenaarshiel van elke goede respectabele gamer is de videokaart. De oude stelregel 2080 is voor jongens 950 is voor mannen het is echt verdomd. Iedereen zou immers goed kunnen spelen door de 60-frames per seconde te overwinnen en ze stabiel te houden. Maar de kansarmen niet, de minder bevoorrechten is die persoon die dat wel is scherm vertraging maakte er een levenspartner van, een beetje zoals la angst getemd worden in de strijd. Ons ongelukkige exemplaar ludopatico hij wordt tegen zijn wil gedwongen om allerlei gevechten te doorstaan ​​om de AI of zijn menselijke vijanden te zien ondersteund door een uiterst belangrijke statistiek, de 9 FPS. In zijn natuurlijke habitat, in feite, de ongemakkelijke gamer is nu helemaal gewend aan het spelen met een drempel van ongeveer 14, maar op geagiteerde momenten, een beetje zoals in de Souls, alles Droppa. Madonna's inbegrepen.

We zijn allemaal nachtvlinders voor LED's.

RAM Corsair Dominator Platinum RGB LED DDR4 32GB 3200 MHz - LED's maken me onoverwinnelijk!
De gemiddelde achtergestelde speler weet niet eens wat ze zijn DDR, waarschijnlijk nog steeds World of Warcraft aan het spelen door het oude bureau in te drukken SDRAM gekocht met het geld ontvangen bij de eerste communie. Dat Ram-bureau kan het niet, maar dat is waarschijnlijk wat hem doet eren. De arme man in kwestie is ook afgeleid, vergeet hij vaak Chrome geopend waardoor het zijn speelse machine ertoe bracht zichzelf te planten. En geloof me, Chrome het doet plant zozeer zelfs dat het in deze gevallen ook goed zou zijn voor een veganistisch.

Dat dit juweeltje totaal niet in het budget is voor de kansarme gamer is bekend.

Intel Core i9 9900k 3.60 Ghz CPU - My procio het is anders
In de natuur is het nu heel moeilijk om een ​​persoon vol ongemak te vinden, maar vandaag hebben we geluk. Onze kansarme heeft een Pentium II en sterk van de golf van het moment van streaming en bekendheid online, zou hij PERLOMENO willen streamen haardplaat o Minecraft. Maar dat kan het niet, het kan eenvoudigweg niet. Dat soort dingen weerstand wie blijft roepen bewerker worstelen om op te houden Windows 98, laat staan OBS voor streammare tenminste bij 720p aan Trekken. In dit alles had hij de enorme erkenning door de Guinness World Records dankzij de verlaging van de minimumkwaliteitsdrempel die wordt aanbevolen voor menselijke zichtbaarheid: hij streamma naar 0.9 FPS. Dat is het.

Lucine, Lucine OVERAL.

MB Gigabyte Z390 Aorus Ultra - Het moederbord doet niets
De gemiddelde kansarme, dat is het gamer of het nu niet relevant is, het neigt ertoe bepaalde dingen te negeren, wat dat in werkelijkheid niet is. Het is in feite geblokkeerd door een component die ondanks zichzelf werkt als een lijm voor het hele systeem, met name een P6LX-A REV 1.1 dat voorkomt niks in termen van upgrade. Maar de ongemakkelijke gamer weet je, hij heeft geen geld om weg te gooien naar een onderdeel dat hij niet kan boostare de FPS. Maar probeer toegang te krijgen tot de bios om het laatste strand te proberen: deoverclock. Aangezien de jonge dame in kwestie, een beetje ouder, geen frequenties ondersteunt die een bepaalde drempel overschrijden.
Er is daarom maar één optie voor de gamer sucare.

De snelheid van lezen en schrijven is een volledig overbodige variabele.

SSD Samsung 860 Evo 1TB - Grosso is beter
Grootte is van belang, is bekend bij alle mensen en / of etnische minderheden, onwetende gamer e kansarme allereerst. In feite, met het geld van de eerste communie die ik eerder noemde, gaf onze kopie er de voorkeur aan om te kopen wat toen het wasHard Disk groter en goedkoper op de markt ten koste van de lees / schrijfsnelheid van de gegevens. Eindelijk, de situatie is dit: vanaf de top van zijn 75 gigabytes aan opslag, de laadtijden zelfs mijnenveld e Solitario ze zijn eeuwig. De rest van de tijd heeft geen einde te wachten, tussen een laden en de andere was in feite opgesteld tijdens de laatste ontmoeting met vrienden een soort van Manifest van de Gastema.

We houden niet van het modulaire, noch van de power brute. Das.

Corsair RM850x - Op de voeding beter om op te slaan
Last but not least, depower pack. Onze arme verliezer, inmiddels uitgeput door technische problemen, die zich allemaal haastte met een roekeloosheid op het niveau van de bemanning van Straw Hat, besloot om niet te upgraden naar de voeding. de pezzotto Itek van 12 € is vandaag nog steeds een meer dan geldige keuze: het is immers niet belangrijk dat de componenten allemaal tegelijk worden ingeschakeld. De Chinezen, behalve dat ze op elk moment hun uitsterven riskeren, en mogelijk een condensator doen verbranden, geven een warmte af die vergelijkbaar is met die in de waarnemingshorizon van een superzwaar zwart gat. Maar de gamer onwetend e behoeftig hij is slim en zal de vurige stroom gebruiken die uit de achterkant van de PC om warm te blijven Kebab die zal wachten tussen de ene lading en de andere.

Voor degenen die onder u zijn gestudeerd, zie ik mezelf gedwongen om te specificeren dat het stuk niemand wil beledigen. Het artikel heeft een gigantische tenor die de neiging heeft om een ​​moment af te leggen dat we allemaal goed of slecht hebben meegemaakt. Wees de emblemen van onbehagen met je hoofd omhoog gehouden.

WIJ ZIJN DISCOMFORT. WIJ ZIJN LEGIOEN.

Laat het ons weten in de reacties als je het leuk vond en misschien brengen we een andere "aflevering" van de "The Poor Gamer'.