Apex Legends is bijgewerkt met de 1.1.1-patch. De update bracht verschillende wijzigingen met zich mee voor de personages van Gibraltar en Caustic, maar niet alle wijzigingen waren aanwezig in de bekende patch.

Gibraltar en Caustic hebben hun weerstand tegen schade zien toenemen om hun grote formaat te compenseren in vergelijking met andere legendes. Het schild van Gibraltar bijvoorbeeld kan nu meer schade opvangen voordat het breekt, dit biedt meer weerstand tegen het personage.

Sindsdien houden de dingen niet op Gibraltar werd gezien met behulp van een nieuwe vaardigheid die niet in de patch wordt genoemd, of de mogelijkheid om de boogsterren te "onschadelijk maken". Volgens wat de gebruiker VonArne heeft verteld reddit, wanneer het schild van onze Samoan door de ster wordt geraakt, is het genoeg om het te verwijderen om de granaat onschadelijk te maken. VonArne heeft ook een video gepubliceerd ter ondersteuning van wat er op Reddit staat geschreven.

Gibraltars 'verborgen buff die niet wordt weergegeven in de patch-notes van vandaag, hij kan boogsterren verwijderen! van apexlegends

Sommige gebruikers weten niet zeker of dit systeem is geïntroduceerd met de 1.1.1-patch, sommigen zeggen dat het al aanwezig was. Respawn op zijn beurt heeft niet gewacht, en via de community manager Jay Frechette hebben ze dat laten doorschemeren de buff is niet opzettelijk en dat het team aan het onderzoeken is.

Als je niet weet welke veranderingen het heeft geïntroduceerd de laatste patch, hier is onze analyse voor jou.