In de afgelopen uren het account Twitter Resident Evil-functionaris heeft mogelijk een nieuw idee onthuld over de ontwijkend nieuwe versie di Resident Evil 3. Capcom heeft in feite een screenshot van RE2 gepubliceerd dat de gebroken muren laat zien, met de beschrijving:

"Het is duidelijk dat iets of iemand het begrip deur niet begrijpt ... Wat denk je dat hier met de muur is gebeurd?"

Uiteraard zijn de fans meteen gek, want die van het afbreken van muren is een eigenaardig gedrag van de Nemesis.

Gezien de gebeurtenissen van Resident Evil 3 voorafgaan aan en kruisen met die van RE2, en ook gezien het succes dat de remake van de laatste had, zou het logisch zijn te denken dat de studio aan het werken is remake van het derde hoofdstuk van het merk. Op dit moment kunnen we echter alleen alles met een tang nemen, omdat het een simpele kan zijn prikken bedrijf. Maar wat als het niet is?