The Last Of Us: Deel II het is een van de meest verwachte Playstation-exclusive en misschien is de komst niet zo ver weg.

Neil Druckmann, scenarioschrijver van het spel en nu vice-president van Stoute hond, heeft een afbeelding op Twitter gedeeld die de laatste pagina van het script met de woorden laat zien "Snijd naar zwart. end ", bewerend dat hij net de laatste scène heeft opgenomen:

We kunnen aannemen dat de ontwikkeling van het spel zich in de laatste fase bevindt. Echter, net als in de films, komt de laatste scène niet altijd overeen met de laatste scène die ooit is opgenomen, en er zal zeker ander werk worden gedaan voordat de game daadwerkelijk als voltooid kan worden genoemd. met de komst van de nieuwe Playstation steeds dichterbij, het is niet moeilijk om je dat voor te stellen The Last Of Us: Deel II kan hetzelfde lot hebben als het vorige hoofdstuk, dat wil zeggen een zwanenzang voor Playstation 4 voorstellen en ook op de nieuwe generatie console verschijnen. We kijken uit naar nieuw nieuws.

Reacties

antwoorden