We hebben er lang op gewacht en eindelijk is het: grappenmaker van Persona 5 is klaar om deel te nemen aan de selectie Super Smash Bros. Ultimate en zal dat binnenkort doen, vanaf morgen.

Via een video- Deze nacht heeft Nintendo de moves van de nieuwe jager laten zien, compleet met podium en soundtrack. Maar het nieuws houdt niet op bij de protagonist van de Atlus-titel: vanaf morgen zal Super Smash Bros. Ultimate zichzelf updaten naar de versie 3.0, wat veel nieuwe functies met zich mee zal brengen.

Na het officiële persbericht:

Met een nieuwe video die vandaag is uitgebracht, heeft Nintendo het nieuwe speelbare personage onthuld 5 Persona Joker, het Mementos-scenario en verschillende muziekstukken uit de Persona-serie, die hun debuut zullen maken in Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch de 18 april. Om deze te verkrijgen, moeten spelers de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass hebben of de 1 Challenger Set: Joker kopen. Naast het tonen van Joker in actie, presenteerde de video de gratis update van de 3.0-versie van Super Smash Bros. Ultimate, ook verkrijgbaar bij de 18 april, die de Scenario-editor, nieuwe videobewerkingsfuncties en de Smash World-service introduceert. voor de Nintendo Switch Online-smartphone-app. De volledige video is hier zichtbaar.

Na het installeren van de gratis update naar de 3.0-versie, kunt u het volgende nieuws vinden in Super Smash Bros. Ultimate:

Scenario-editor: spelers die aangepaste scenario's van Super Smash Bros. Ultimate willen maken, kunnen nu hun fantasie de vrije loop laten met de nieuwe Scenario-editor. Met behulp van de game-tools is het mogelijk om bewegende platforms, roterende vallen en andere unieke functies toe te voegen aan de scenario's. In de draagbare modus kunnen beginnende landschapsontwerpers zelfs het aanraakscherm gebruiken om uit de losse hand te tekenen en meerdere lagen gebruiken om voor- en achtergronddecoraties toe te voegen. De op deze manier gemaakte scenario's kunnen worden geselecteerd via de relevante optie in het scèneselectiescherm en kunnen online worden gedeeld via de nieuwe Smash World-service voor de Nintendo Switch Online-smartphone-app.

Videobewerking: Super Smash Bros. Ultieme video's die op een Nintendo Switch-console zijn opgeslagen, kunnen nu worden gecombineerd om leuke tijdlijnen te creëren. Het is ook mogelijk om ondertitels en geluidseffecten toe te voegen om de video's te personaliseren, die vervolgens online kunnen worden gedeeld via de nieuwe Smash World-service voor de Nintendo Switch Online-smartphone-app.

Smash World: Spelers kunnen gedeelde video's bekijken en scenario's downloaden die met de Scenario Editor zijn gemaakt via Smash World, een nieuwe service voor de Nintendo Switch Online-app. In Smash World kun je aanbevolen video's bekijken en zelfs persoonlijke scenario's downloaden die door andere spelers beschikbaar zijn gesteld, zodat het delen van je Super Smash Bros. Ultimate-ervaring met vrienden eenvoudiger dan ooit is.

Il 1 Challenger Set: Joker waaronder de Joker, het Mementos-scenario en de stukken uit de Persona-serie kunnen worden gekocht bij 5,99 €, maar spelers kunnen ook de Fighters Pass aanschaffen tegen een aanbevolen 24,99 € -prijs, waarmee ze toegang krijgen tot de Joker en de volgende vier sets op zoals ze zijn gepubliceerd. Alle inhoud van de 3.0-update van Super Smash Bros. Ultimate is gratis beschikbaar.

Vanaf morgen zal iedereen deaggiornamento 3.0 met de vele nieuwe functies, en degenen die de Season Pass hebben gekocht, kunnen ook mee het veld op grappenmaker!

Reacties

antwoorden