Respawn Entertainment volgt constant Apex Legends om bugs, onevenwichtigheden en verschillende problemen te onderscheppen. Terwijl het gemakkelijk genoeg is om ze op te lossen en nieuwe inhoud toe te voegen, met deze nieuwe patch, de 1.1.1, ontvangt Apex Legends eindelijk de update die het verdient. Officieel online sinds gisteravond, laten we in detail zien hoe deze update het spel zal beïnvloeden.

Het pand niet alleen van de beste. De Community Manager opent zo zijn eigen post op Reddit: "We weten dat er enkele bekende problemen zijn die met deze patch niet zijn opgelost. We werken aan vele verbeteringen en we zijn ons bewust van problemen met betrekking tot audio, trage servers en meer. Weet dat we naar je luisteren en dat we je zo snel mogelijk zullen bijwerken! " 

Bijtende balans en Gibraltar

In de laatste patch werd geprobeerd de Caustic, Gibraltar en Pathfinder hitbox te repareren. Als voor de robot de poging succesvol is, kan hetzelfde niet gezegd worden voor de twee grote mannen. Dus hier is de eerste nieuwigheid die probeert om Caustic en Gibraltar speelbaarder te maken: beide hebben de passieve "Versterkte" die de ontvangen schade van de 10% vermindert.
Bovendien:

CAUSTIC:

 • Gasschade toegenomen: 1 -> 4

 • Verhoogde uiteindelijke werpafstand: 28 -> 33 meter

GIBRALTAR:

 • De levensduur van het schild is toegenomen: 50 -> 75

Wapenbalancering 

De belangrijkste bedoeling van deze patch is het verbeteren van het langeafstandsspel. Schadebeperking voor scherpschoten op de benen is verminderd en over het algemeen zijn alle scherpschutters verbeterd. Godzijdank was de Wingman eindelijk nerfated en, al was het maar een beetje, het Spitfire. Ten slotte wordt de Havoc sterker en sterker.
In het bijzonder:

 • LONGBOW DMR

  • Verhoogde vuursnelheid 1.2 -> 1.6

  • De omvang van de tijdschriften is toegenomen

   • Basis: 5 -> 6 schoten

   • Vaak: 6 -> 8

   • Zelden: 8 -> 10

   • Episch: 10 -> 12

 • HAVOC

  • Tijdschriftgrootte vergroot: 25 -> 32 ronden

  • Charge Beam

   • Lagere kosten: 5 -> 4

   • Verhoogde melee-schade: 55 -> 60

   • Afstandsschade verhoogd: 45 -> 50

 • WINGMAN

  • Verkleind de grootte van de tijdschriften

   • Basis: 6 -> 4 schoten

   • Vaak: 8 -> 6

   • Zelden: 9 -> 8

   • Episch: 12 -> 10

 • HEETHOOFD

  • Lagere basisschade: 20 -> 18

  • Verkleind magazijnformaat

   • Vaak: 45 -> 40

   • Zelden: 55 -> 45

   • Episch: 60 -> 55

BATUSGEBEURTENIS VOOR BATTLE PASS XP:

Zoals je misschien hebt gemerkt, is het op orde brengen in de gevechtspass een extreem langdurig en soms uiterst frustrerend proces als je bedenkt dat er geen dagelijkse uitdagingen of missies zijn in welke vorm dan ook. Met deze kleine gebeurtenis probeert Respawn ons eindelijk wat levels te geven op Apex Legends. Van de 16 tot de 18 Aprile (inbegrepen), de eerste wedstrijd van de dag eindigde in de top 5 garandeert ons een niveau op onze slagpas. Een max dan van 3-niveaus, met de belofte dat dergelijke gebeurtenissen frequenter zullen zijn. Hopelijk.

 

De snelheid van het schip is onder andere verhoogd met 50% en een UI-bug is opgelost met het verkeerde% XP-boosts. Wat, Respawn heeft het goed gedaan?