We hebben niet vaak te maken met de updates van de verschillende besturingssystemen, maar deze keer wilden we de laatste update, de versie, melden 8.0.0, Voor Nintendo Switch, gezien de aanwezigheid van een zeer belangrijke nieuwigheid.

We hebben het over de mogelijkheid om game-opslagbestanden over te zetten van de ene Switch naar de andere. Maar we moeten voorzichtig zijn, want we hebben het niet over een kopie van de ene console naar de andere, maar over een echte overdracht, omdat vanaf de originele console deze gegevens worden verwijderd.

Naast de mogelijkheid om de bailouts over te dragen, hierin OS 8.0.0 we hebben ook de mogelijkheid om onze spellen op het startscherm te bestellen op basis van verschillende filters die alfabetisch kunnen zijn, gespeeld of zelfs voor een productiebedrijf.

8.0.0

Andere kleine dingen zijn toegevoegd als nieuwe iconen voor Splatoon e Yoshi's Crafted World, een zoomoptie voor toegankelijkheid, VR-modus voor Nintendo Labo VR en een optie om te voorkomen Nintendo Switch inschakelen vanuit de slaapstand wanneer het netsnoer is losgekoppeld (handig voor mensen met een lichtjes gedanst netsnoer).

De update voorOS 8.0.0 is al beschikbaar om te downloaden en je kunt volledige patch-notities vinden a deze link.